Deze accessoires in huis moet je echt eens proberen

Deze accessoires in huis moet je echt eens proberen

Voelt het saai aan bij jou in huis? Lukt het maar niet om sfeer aan te brengen? Dan denk je waarschijnlijk te moeilijk. Sfeer in huis brengen is namelijk veel simpeler dan je denkt. Je hebt alleen de juiste accessoires nodig. Kijk de woonprogramma’s op televisie maar eens terug: met bepaalde accessoires geven experts meer smaak aan een kamer. Hoe doe je dat zelf? We hebben een paar simpele, maar effectieve tips voor je.

Onderschat nooit de kracht van een lamp

Voelt een ruimte in huis niet warm aan? Dat kan best eens met de verlichting in huis te maken hebben. De juiste verlichting zorgt voor een grote impact op de sfeer in huis. Probeer gerust eens iets uit met lampen. Kies voor een toffe hanglamp of juist voor een grote vloerlamp. Verlichting zorgt voor gezelligheid in huis.

Wil je echt opvallen, dan is een industriële lamp een aanrader. Daarnaast kun je ook experimenteren met verschillende soorten licht: koud licht, warm licht, gekleurd licht, of iets ertussen in? Met een kortingscode voor Amazon wordt elke soort licht betaalbaar.

Kies voor wanddecoratie

Denk niet te moeilijk en begin eens bij de muren. Kies bijvoorbeeld voor een mooie spiegel of voor een klok. Als je een klein huis hebt, kan een spiegel ervoor zorgen dat je huis een stuk groter lijkt. Zo heeft dit stukje decoratie meteen een dubbele functie gekregen.

Een klok versterkt je interieur als aandachtstrekker. Zeker als je voor een groot exemplaar kiest. Hang ook nog een paar wandplanken op, met wat kleinere accessoires erop. Denk aan kleine potjes met planten of wat leuke gadgets. Probeer het wel clean te houden, anders kan gezelligheid omslaan in rommeligheid. Het gaat erom dat je uiteindelijk een knusse uitstraling bereikt.

Koop eens een plant

Bloemen en planten brengen meer leven in je interieur. Als het saai is in huis, kan een plant ervoor zorgen dat je wat meer gezelligheid in huis krijgt. Van kleuren en geuren wordt immers ieder mens blij. Voor de mensen zonder groene vingers zijn er tegenwoordig kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook droogbloemen kunnen een idee zijn. Bij TrustDeals vind je handige kortingscodes voor verschillende bloemenzaken.

Zet een plant of een bloem in een pot of een vaas en geef deze een mooie plek in je woonkamer. Wees niet bang om eens voor een grote plant te kiezen. Grote planten zorgen ervoor dat je meteen een eyecatcher hebt.

Scroll naar boven