Hoe voorkom je dat je cv er mee ophoudt? 

Hoe voorkom je dat je cv er mee ophoudt? 

In ons dagelijks leven vertrouwen we sterk op centrale verwarmingsketels om ons huis warm en comfortabel te houden. Maar wat gebeurt er als we vergeten om de nodige aandacht aan het onderhoud van onze cv-ketel te besteden? Het antwoord is simpel: grote problemen kunnen ontstaan. Een slecht onderhouden cv-ketel kan leiden tot inefficiëntie, storingen en zelfs gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging. Het is daarom van cruciaal belang om regelmatig en professioneel aan je cv ketel onderhoud te werken. In dit artikel gaan we dieper in op het belang van cv-onderhoud en bespreken we de mogelijke gevolgen van het verwaarlozen ervan. We laten je zien waarom het investeren in tijdig en deskundig cv-onderhoud essentieel is om een veilige en efficiënte werking van je verwarmingssysteem te waarborgen. Wij laten je ook zien hoe je dit zo kunt regelen dat jij vervolgens nooit meer omkijken hebt naar je cv-onderhoud. 

Laat je ketel onderhouden door Univé 

De beste manier om geen werk te hebben van het onderhoud van je cv-ketel, is door je cv onderhoud met Univé te regelen. Het onderhoud van je cv-ketel is van cruciaal belang om problemen te voorkomen. Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar, zoals de Veilig Wonen verzekering van Univé. Met deze verzekering kun je het onderhoud van je cv-ketel uitbesteden, zodat je zelf geen omkijken hebt naar het plannen en regelen van onderhoudsbeurten. Gecertificeerde vakmensen zorgen ervoor dat je cv-ketel regelmatig wordt gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het signaleren van eventuele mankementen, die ze aan jou rapporteren. Met deze verzekering kun je dus genieten van een goed onderhouden cv-ketel, optimale werking en een veilig verwarmingssysteem, zonder de stress en rompslomp van zelf het cv-onderhoud te moeten regelen.

Sluit je verzekering af

Als je graag gebruik wilt maken van de Veilig Wonen verzekering van Univé zodat ook jij je cv-onderhoud nooit meer hoeft over te slaan, dan kun je je polis afsluiten via de website van deze verzekeraar. Er komt vervolgens op korte termijn een monteur bij je langs om je ketel te controleren en om hem weer in een basisstaat te brengen. Deze kosten zijn voor jouw rekening. Vervolgens begint jouw verzekering en zal het onderhoud worden uitgevoerd nadat de monteur een afspraak met jou gepland heeft. Jij hoeft verder niets te doen, alleen zorgen dat de specialist binnen kan komen, is voldoende. Op deze manier kom je nooit meer onverwacht in de kou te zitten door achterstallig onderhoud. Je zult zien dat dit aanzienlijke reparatiekosten kan besparen, om over het ongemak dat je voorkomt nog maar te zwijgen. 

Wil je meer onderhoud uitbesteden? 

Mocht je meer onderhoud willen uitbesteden aan Univé, bekijk dan ook de overige Veilig Wonen verzekeringen een keer. Je kunt bijvoorbeeld periodiek een schoorsteenveger langs laten komen, je dakgoten door een specialist laten reinigen zodat deze nooit meer verstopt raken en lekkage veroorzaken. Bekijk alle opties op de site van Univé en kies vandaag nog wat jij wilt!

Scroll naar boven
Scroll naar top