Waarom op maat gemaakte rolgordijnen beter zijn

Waarom op maat gemaakte rolgordijnen beter zijn

Je kunt overal een mening over hebben, over rolgordijnen bijvoorbeeld. Sommige vinden ze mooi en praktisch, andere mensen vinden ze saai en lastig met die koordjes. Als je reeds een voorstander bent van rolgordijnen dan gaan we jouw mening kracht bijzetten, als je nog niet overtuigd bent dan gaat dit waarschijnlijk binnen enkele minuten gebeuren. Lees snel verder om te ontdekken waarom op maat gemaakte rolgordijnen beter zijn.

Waarom rolgordijnen?

Raamdecoratie heeft een grote invloed op de uitstraling van de ruimte, niet ieder gordijn trekt echter de aandacht. Rolgordijnen zijn wat meer neutraal, ze stelen niet de aandacht maar complimenteren de ruimte. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd en ze gaat lang mee. Wat de bediening betreft kunnen we kort zijn; kies voor elektrische rolgordijnen. Om van een huis een smart home te maken vind je alles op www.somfy.nl. Om te beginnen de TaHoma Switch, het centrale brein van je slimme woning. Die koppel je aan een slim rolgordijn en je kunt vervolgens de raamdecoratie automatiseren. Vervolgens komen er gordijnen in de rest van de woning te hangen, slimme lampen, een slimme thermostaat en zelfs slimme rookmelders. Waar waren we gebleven? Oh ja, rolgordijnen. Laten we even teruggaan naar de basis van ons betoog; maatwerk rolgordijnen zijn beter!

Waarom rolgordijnen op maat?

Er zijn standaard formaat rolgordijnen verkrijgbaar in de winkel. Die zijn goedkoop, praktisch maar de kwaliteit laat soms te wensen over. Daarnaast passen ze vaak nét niet. Ze zijn iets te breed of juist niet breed genoeg. Dit betekent dat ze te veel licht doorlaten of juist tegen de wanden aan schuren. Sommige rolgordijnen kun je zelf op maat knippen maar dat maakt ze niet mooier.; Bij gordijnen op maat kun je kiezen voor een hogere kwaliteit materiaal, zorg er ook zeker voor dat het oprolmechanisme goed functioneert. Want een gordijn dat lastig opent en sluit kan nooit de bedoeling zijn. Moet je hiervoor naar de gordijn speciaalzaak? Dat kan maar er is ook een andere oplossing; Poweredblinds. Op maat gemaakte rolgordijnen kopen doe je gewoon online als je zelf kunt meten.

Zelf meten, eenvoudig bestellen

We hebben de automatisering opties van Somfy al genoemd, die werken samen met veel smart home apparaten en zijn met bijna alle soorten gordijnen te gebruiken. Als je een doe-het-zelf persoon bent die wel prijs stelt op kwaliteit dan kun je kiezen voor Poweredblinds, een lijn gordijnen van Somfy die je online kunt bestellen. Eerst kies je voor het type gordijn, dan het materiaal, de kleur en vervolgens ga je zelf meten volgens de meetinstructies op de pagina. Je bestelt de maatwerk gordijnen en eenmaal thuis aangekomen kun je ze zelf ophangen. De keuzevrijheid is enorm. Zo is er naast het standaard rolgordijn ook een duo rolgordijn dat meer invloed biedt op het licht en de privacy. Je kunt alles bedienen met een afstandsbediening of met een app. Timers instellen en zelfs de koppeling met sensoren voor volledig automatisch functioneren behoort dan tot de mogelijkheden.

Maatwerk rolgordijnen zijn praktisch in gebruik, zien er mooi uit en zijn perfect te automatiseren. Wat ons betreft de beste raamdecoratie dus. Bekijk de informatie over Somfy en Poweredblinds en overtuig jezelf van alle voordelen!

Scroll naar boven
Scroll naar top