Wat moet je regelen als je je woning gaat verbouwen? 

Wat moet je regelen als je je woning gaat verbouwen? 

Ben jij van plan om jouw woning te gaan verbouwen? Dan moet je zorgen dat je een aantal dingen goed regelt. Een verbouwing is namelijk een enorme klus en niet zelden loopt dit in de soep omdat mensen niet de juiste voorbereidingen getroffen hebben. Een van de punten waarop het het vaakst misloopt, is op het afval dat vrij gaat komen. Regelmatig onderschatten mensen hoeveel rommel er vrijkomt bij een verbouwing waardoor je bouwplaats heel snel in een vuilstort verandert. Dat kan je behoorlijk in de weg gaan zitten en je verbouwing kan er zelfs vertraging door oplopen. Dat wil je niet en daarom is het verstandig om nog voordat je begint met verbouwen, je goede ruime containers huurt zodat je al je afval snel en op de juiste manier kunt afvoeren. Wij laten je zien hoe je dit op de juiste manier kunt regelen. 

Huur een container

Als je gaat verbouwen, moet je vaak eerst slopen. Wat je plannen ook zijn, je zult zien dat je heel snel heel veel afval genereert en dat moet je op de juiste manier afvoeren. Het is daarom verstandig om eens te kijken naar een bouw en sloopafval container huren. Deze containers zijn in diverse maten beschikbaar. De meest aangevraagde container is de bak met een inhoud van zes kuub. Deze container kan op iedere parkeerplek neergezet worden waardoor er bijna altijd wel een plekje te vinden is. Kijk even goed naar welk soort afval je in deze bak mag deponeren. Je mag namelijk niet willekeurig al je afval in dezelfde bak gooien. Sterker nog: het is de moeite waard om te kijken naar welke bak voor welk afval is zodat je kosten kunt besparen. Hoe beter je namelijk kunt scheiden, hoe voordeliger de kosten zullen uitvallen. 

Meer dan een container huren 

Als je nu al weet dat je veel puin moet afvoeren en dat je ook veel houtwerk moet lozen, dan kun je niet een container huren, maar ook meerdere. Je kunt op deze manier lekker doorwerken met het slopen. Uiteraard kun je ook twee containers voor hetzelfde soort afval huren. Is de ene bak vol, dan bel je even met Bouwbakkie en zij zullen je container gelijk komen ophalen. Als je wilt kunnen zij gelijk een nieuwe bak neerzetten zodat je nooit zonder containerruimte komt te zitten. Dat is belangrijk want je moet nooit twee keer met je afval gaan lopen zeulen. Heb je het eenmaal in je handen, gooi het dan meteen in de juiste bak. 

Bestel je container online 

Wanneer je nu al graag een container wilt bestellen, dan kun je even naar de site van Bouwbakkie gaan. Je kunt hier alle opties verkennen en bekijken wat het beste bij jouw wensen aansluit. Heb je de perfecte container gevonden, dan kun je hem gelijk bestellen en je betaling uitvoeren. De mensen van Bouwbakkie doen er vervolgens alles aan om te zorgen dat jouw container snel bij jou afgeleverd wordt. 

Scroll naar boven