Zonwering voor huurders: De voordelen van zuignap zonneschermen

Zonwering voor huurders: De voordelen van zuignap zonneschermen

Als je een huis of appartement huurt, ben je natuurlijk niet zo snel geneigd om veel aanpassingen aan de woning te doen die je geld kosten. Het is immers niet jouw woning en je kunt niet alles makkelijk meenemen als je weer gaat verhuizen. Aan de andere kant is het soms ook lastig om je huurbaas te overtuigen bepaalde aanpassingen te doen aan de woning die jouw wooncomfort verhogen. Denk bijvoorbeeld aan zonnewering. Gelukkig is er een aanpassing die je kunt doen die wel makkelijk mee te nemen is bij een verhuizing!

Zonwering met een zuignap

Wil je graag zonwering toepassen in je huurwoning maar wil je niet teveel geld uitgeven en wil je er ook graag weer van kunnen profiteren in je nieuwe woning als je gaat verhuizen? Dat is mogelijk met de zonwering met een zuignap van SunWise. Deze zonwering is voor 97 procent zonwerend en zorgt er zo voor dat je huis tot 8 graden koeler blijft in de lente en de zomer. Je kunt de zonwering makkelijk met de zuignappen vastmaken aan de binnenkant of buitenkant van je raam en deze dus ook weer eenvoudig loshalen. Naast het voordeel dat het makkelijk toe te passen en weer mee te nemen is, is het ook een goedkope manier om de warmte buiten te houden. Traditionele zonneschermen zijn immers erg duur en een airco is met de hoge energieprijzen ook geen ideale optie. 

Zonwering aan de buitenkant van het raam

Zonwering met zuignappen is vooral geschikt voor toepassing aan de binnenkant van het raam. De zuignappen blijven namelijk niet bij alle weersomstandigheden even goed zitten. Wil je liever een screen aan de buitenkant van het raam? Dat is natuurlijk ook mogelijk, maar zal je in de meeste gevallen wel wat meer kosten. Mocht je voor een langere tijd in een huurwoning verblijven, dan vind je het misschien ook niet erg om een beetje te investeren. Mocht je een lager budget hebben, dan kun je toch kiezen voor zonwering met zuignappen aan de buitenkant. Er bestaan namelijk ook zuignappen die wel gemaakt zijn om buiten goed te blijven zitten. Deze kosten je wat meer dan de reguliere zonwering met zuignappen, maar zijn nog steeds goedkoper dan traditionele zonwering. 

Verschillende soorten zonwering

Er zijn verschillende soorten zonneschermen waar je uit kunt kiezen voor aan de buitenkant van je ramen. Uiteraard zijn de schermen in diverse kleuren te krijgen, zodat je ze mooi kunt aanpassen op je woning. Donkere kleuren absorberen over het algemeen meer licht en warmte. Mocht het dus passen bij je woning stijl, dan is een donkere kleur de beste keuze voor je zonwering.

Scroll naar boven
Scroll naar top